Árajánlat kérés
Egyéb - www.pelenka-kecskemet.hu
LÁDAVÁR Kft

Babatermékek

Fiatal cégként fő célkitűzésünk az elégedett vásárlók táborának gyarapítása. Pelenka webáruházunkat, termékeinket úgy alakítjuk ki, hogy azok mind-mind a vevői megelégedettséget szolgálják.

Meggyőződésünk, hogy a kereskedelemben igazi sikereket csak a vásárlóink megbecsülésével, folyamatos fejlesztéssel, és hosszútávon is fenntartható, tervezett minőségpolitikával lehet elérni. Ezen alapelvek figyelembe vételével építettük fel webáruházunkat, ahol folyamatosan bővülő és megújuló termékválasztékkal szeretnénk segítséget nyújtani a babázós mindennapok örömteli, ámde korántsem tétlen percei közepette, kérjük, fogadják sok szeretettel új honlapunkat!

Kínálatunkban megtalálható minden pelenkázáshoz szükséges babatermék /Libero, Pampers, Huggies, Bella Háppy, Pomette, Dada, Toujours, és más egyéb gazdaságos de kiváló minőségű pelenka/, pospsitörlők, krémek. Termékeinken folyamatos minőségellenőrzést és tesztelést végzünk, így biztosan ki merjük jelenteni: Olyan terméket nem talál kínálatunkban, amelyet saját magunk sem használnánk! Csak minőségi alapanyagok felhasználásával készült, a praktikumot is szem előtt tartó árucikkeket kínálunk. Áru kínálatunkkal és azok minőségével kapcsolatban várjuk vásárlóink visszajelzéseit annak érdekében, hogy azokat is figyelembe véve tudjuk termékköreinket alakítani ezzel elősegítve a folyamatos fejlődésünket.

 Legyen vásárlónk és győződjön meg erről Ön is!

Üdvözlettel:

Láda-Vártás Éva és Láda Gábor

Tulajdonos, ügyvezetők

 

Babaápolási termékek, játékok, kiegészítők...

bababolt, babatermékek, babaápolás, pelenka webáruház kecskemét, pelenka kecskemét, babafelszerelés