A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Stílusos férfi és női ásvány-gyöngy ékszerek és kiegészítők
Árajánlat kérés
Egyéb - Stílusos férfi és női ásvány-gyöngy ékszerek és kiegészítők
Ihracska Dóra e.v.

Férfi és női gyöngy - , ásvány karkötők, ékszerek külföldi trendek alapján

Ékszereinket minden esetben a stílusosság jellemzi, igyekszünk a jótékony ásványokat a mai trendekkel kombinálni és egyedi, minőségi termékeket készíteni, melyek illenek egyéniségedhez. Alapkollekciónkon kívül szívesen vállaljuk egyedi igények, saját elképzelések elkészítését is, hiszen vásárlóink elégedettsége fontos számunkra, ezért ha saját ékszerterved van, keress minket bátran. Termékeinket fémérzékenyek is horhatják, mert kínálatunk nagy része nikkelmentes szerelékekkel készült! A termék adatlapján ezeket az információkat minden esetben feltüntetjük!
Manapság egyre nagyobb divatnak örvendenek a különböző ásványokból készült gyöngy karkötők, melyet a férfiak és a nők is szívesen hordanak és kombinálnak, hiszen nem csak feldonják az öltözéket, de jótékony hatásuk is van.


Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, mind új kollekciókkal, mind pedig új termékekkel is. A Stamp Jewel palettáján megtalálhatóak, a karkötők, nyakláncok, fülbevalók, kulcstartók és könyvjelzők is, minden termékünk a legújabb divat és a külföldi trendek alapján kerül kialakításra.
Érdemes követni minket a weboldalon és a közösségi oldalakon is (facebook. instagram), hiszen kínálatunkat folyamatosan bővítjük és akciókkal is kedveskedünk látogatóinknak.

 
karkötő, ékszer, kiegészítő, gyöngy karkötő, gyöngy ékszer, férfi gyöngy karkötő, női ékszer