Árajánlat kérés
Kézműves termékek - Ásvány ékszerek a legújabb külföldi trendeket követve
Ihracska Dóra e.v.

Rólunk

Elsődleges célunk olyan termékeket készíteni, melyeket szívesen viselnek férfiak és nők is egyaránt. Ékszerkínálatunkat folyamatosan bővítjük és olyan egyedi kiegészítőket is kínálunk palettánkon, melyeket nem csak ékszerként lehet viselni. Fontos számunkra vásárlóink elégedettsége, ezért szívesen vesszünk minden visszajelzést és ötletet, valamint termékeinkre garanciát vállalunk, így ha bármi gond adódna orvosoljuk a problémát.

 

Stílusos, trendi, egyéniség, megfizethető, prémium

 

Ékszereinket minden esetben a stílusosság jellemzi, igyekszünk a jótékony ásványokat a mai trendekkel - különös figyelmet fordítva a külföldi divatirányzatok követésére - kombinálni és egyedi, minőségi, prémium termékeket készíteni. Alapkollekciónkon kívül szívesen vállaljuk egyedi igények elkészítését is, hiszen vásárlóink elégedettsége fontos számunkra, így ha saját elképzelésed van, akkor is keress minket bátran bármelyik elérhetőségünkön.
Érdemes követni minket a weboldalon és a közösségi oldalakon is, mert kínálatunkat folyamatosan bővítjük és számos akciós lehetőséget is kommunikálunk.

 
stílus, trend, ásvány, gyöngy karkötő, ékszer, garancia, egyéniség, jótékony ásvány, minőség,