Árajánlat kérés
Turizmus - Pusztaprogram
Varga Tanya Hotel

Látványos pusztaprogramunk már 27 éve magyar és külföldi  turisták ezreit vonzza a Varga Tanyára. Szórakoztató program, melynek keretében betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen mély, bizalmi kapocs alakulhat ki ember és e kivételes állat, a ló között. 

Maga a pusztaprogram tökéletesen keretbe foglalja a lovasbemutatót, így a megfelelő felvezetés és a program megtekintése után egy közös ebéd koronázza meg az eseményt. 

A lovasbemutatók alatt számos érdekességet lehet megtekinteni, de a legszembetűnőbb az, hogy itt mutatkozik meg igazán az ember és a ló között kialakult hihetetlenül szoros kapocs. Ez már-már szinte a barátsághoz közelít, nem pedig a „haszonállat” jelzőhöz, hiszen sokak számára a ló nem csak egy állat, hanem egy igazi társ, vagy éppen rokonlélek.

Ez nem csak családosok számára tökéletes, megfelelő záróakkordja lehet egy konferenciának, vagy egy céges csapatépítés is alapozható rá.

A program leglátványosabb része az országban szinte egyedülálló pusztatízes lenyűgöző bemutatója. Büszkeségünkre a Varga Tanya elnyerte az 5. patkós lovas szolgáltató minősítést, 2006. január óta kiemelt bemutatóhely.

bemutató, csikós, ló, pusztaprogram, program