Árajánlat kérés
Pályázatírás - Pályázatírás, Székhelyszolgáltatás, Telljeskörű vállalati ügyvitel
B and K Exact Work Kft.

Ingyenes cégalapítás!


Ha nálunk könyveltet, akkor Könyvelőirodánk átvállalja cégalapítással kapcsolatosan az ügyvédi munkadíj költségeit.
A kedvezmény értéke nettó 30.000 Ft. 

A Legálisan Optimális Könyvelőiroda minden ügyfelére kiemelt figyelmet fordít, legyen szó akár belföldi vállalkozó havi néhány bizonylatos könyvelési teendőiről, akár nagyobb cégek többszáz könyvelendő tételétéről. Az adó- és számviteli jogszabályok betartása mellett minden vállalkozás esetében figyelembe vesszük a könyvelés várható egyedi sajátosságait. A számviteli szabályzatokat és számlakeretet, valamint a könyvelés és a bérszámfejtés munkafolyamatát úgy alakítjuk ki, hogy képesek legyünk ügyfeleinket érthető és hasznosítható információkkal ellátni.

Pályázatíró cégünk szolgáltatásai

Cégünkkel kapcsolatba lépve díjmentes tanácsadással állunk rendelkezésére. Miután felvázolta az elképzeléseit, pályázatíró cégünk elmondja Önnek a lehetőségeket. Amennyiben megtaláltuk elképzeléseihez a megfelelő pályázati forrást, elvégezzük cége részére pályázatképességi feltérképezését, majd az adott pályázattal kapcsolatos pályázati előminősítést. Természetesen igény esetén személyes találkozót egyeztetünk Önnel.

Abban az esetben, ha cége megfelel a pályázati feltételeknek, s vállalja a pályázattal járó kötelezettségeket, akkor jöhet a pályázatírás. Mindeddig díjmentesen vehette igénybe szolgáltatásainkat, a pályázatírás is ebbe a kategóriába tartozik, hiszen kizárólag sikerdíjért dolgozunk, azaz sikerdíjas pályázatírásról beszélünk. Előre nem kockáztat velünk semmit, a sikerdíjas pályázatírás “ingyen” van – csak akkor fizet, ha nyert! (A sikerdíj alól egyedül a pályázat beadásához esetlegesen szükséges dokumentációk kivételek: Megvalósíthatósági tanulmány, Pénzügyi terv, Üzleti terv…)

A pályázatíró cégünk sikerdíj mértéke a vissza nem térítendő támogatás max. 7%-a (kérjen árajánlatot), ami természetesen függ az elnyerhető vissza nem térítendő támogatás összegétől. A pályázatíró sikerdíj tehát egyénileg kerül kialakításra minden egyes Pályázó részére.

Ne fizessen iparűzési adót!

 

Miközben ragaszkodik cége székhelyéhez, talán nem is tudatosul Önben, hogy emiatt évente százezrek, milliók úsznak ki a zsebéből. A sokk pedig akkor jön, amikor a könyvelő kiszámolja a fizetendő iparűzési adót.

 

Telefonáljon vagy írjon most: +36 20 519 36 85,  mobilkonyvelo@gmail.com, vagy jöjjön el személyesen irodánkba, ahol egy ingyenes jogi tanácsadás keretében jogászunk válaszol minden székhelyszolgáltatással kapcsolatban felmerülő kérdésére:

6000 Kecskemét Reile G. utca 12. 8/23.

 

Szolgáltatásunk lényege egy egyszerű ügymenet, az ezzel kapcsolatos összes terhet átvesszük Öntől.

Cégünk székhelyszolgáltatást nyújt Bács-Kiskun Megyében, Iparűzési Adó mentes településen. Az iparűzési adó 0%-os, azaz az ide bejelentett cégeknek nem kell ezt az adót kifizetni. Önnek nincs más dolga, mint irodánkban a szükséges adminisztráció lebonyolítása.  Önnek meg sem kell jelennie a faluban - vállalkozásának címét átjelentjük.

FONTOS! Minden törvényi előírást betartunk, ami a székhely biztosításához szükséges. Ez a szolgáltatás nem adócsalás! A közhiedelemmel ellentétben ugyanis Ön oda helyezi cége székhelyét, ahová akarja, teljesen legálisan. Ne feledje! Ön pénzt keres azzal, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat!

 

pályázatírás székhelyszolgáltatás cégalapítás könyvelés