Árajánlat kérés
Pénzügyi szolgáltatások - magyar
KÖNYVELŐ IRODA

Adószámadó Iroda 

Normál alap-, és emeltszintű Könyvelési-, és Adószakértői szolgáltatásnyújtás!

Az emelt szint — csak úgy valósul meg, ha az külön jelezve és kiemelve van az írásban megkötött szerződésben— a mulasztási bírság átvállalással történő PM-ben Regisztrált Adószakértővel (RA) ellenőrzött fokozott biztonságú és ellenjegyzett szolgáltatásnyújtás szakértői tanácsadással egybekötve.

Minden más esetben alap szintű a szolgáltatásnyújtás. Szakképzett, sok (15) éves gyakorlattal rendelkező Mérlegképes könyvelő végzi.

Díjazás idő és teljesítmény alapú  kombinált rendszerben, egyedi megállapodás szerint, illetve a végzendő feladatnak megfelelően, és csak név (megrendelő) szerinti számlára.

Tekintse meg szolgáltatáslistánkat honlapunkon! www.adoszamado.hu 

Érdeklődése esetén keressen az itt megadott elérhetőségeken.

Javaslom a telefont megbeszélésre, vagy dokumentumok esetén ONLINE e-mailen. Ld.: SZJA bevallása ONLINE.

Megrendelése esetén az aktuális üzleti alapszabályzatot, ÁSZF-et elfogadottnak kell tekinteni mindkét fél részéről. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a szolgáltatónak jogában áll az üzletszabályzat egyoldalú módosítására, továbbá a szerződést bármikor felbontani.  A jogszabályoknak megfelelő és korrekt könyvelés-, és adóbevallás készítés alapja az, hogy a Megrendelő abszolút felelősséggel tartozik -és kötelessége is- a gazdasági eseményekről a teljeskörű tájékoztatás megadása.

Az Adószámadó Iroda irodaszolgáltatással nem rendelkezik abból kifolyólag, hogy az Irodavezető főállású okl. főkönyvelő, adószakértő, ezért a személyes találkozó csak az Ön irodájában, vagy egyéb helyen lehetséges.

Megjegyzés:

E-mailjére választ, telefonhívás híján, csak napok múlva tudok garantálni. Az ÁSZF tekintetében a mindenkori változtatás jogát fenntartom!

ÁSZF frissítés esetén, külön minden partner mailben kap értesítést, melyet követően 8 nap áll rendelkezésre az esetleges szerződésfelmondásra.

 

Küldetésünk, hogy ügyfeleink az üzletük sikereire, szakmai tennivalóikra összpontosíthassák figyelmüket mindamellett, hogy az adózás, a számvitel a munkajogi, cégjogi kérdések és egyéb üzleti ügyvitel területeken is jártasak-, informáltak lehessenek.

 

Felelős könyvelést, adótanácsadást nyújtunk minden ügyfelünk részére. Egyedi megbízásra általános képviseletet látunk el a hatóságok előtt, ügyfeleink érdekében.*

Szakmai Felelősségbiztosításunkkal helyt állunk munkánkért, ügyfeleink könyvelési és adókötelezettség teljesítésével kapcsolatos könyvelői hibák miatt nem fizetnek bírságot, pótlékot.*

 

A magyarországi Adótanácsadók Egyesülete által nyújtott szakmai szervezeti háttér garanciát jelent ügyfeleinknek arra, hogy naprakész információkhoz jutnak, és érdekeiket egy átlagos könyvelőirodához képest egy lényegesen nagyobb szervezeti háttér képviseli, felelősségbiztosítással* egybekötve.

*Megjegyzés: egyedi szerződésenként változó, igénye esetén kérje szerződéskötéskor!

könyvelés könyvelő bérszámfejtés bérszámfejtő adótanácsadó adószakértő