Árajánlat kérés
Kereskedelem - Kávé kis- és nagykereskedelem
Caffé Szardínia Kft.

A La Tazza d´oro - Szardínia vezető vállalata ma 3 kontinens több mint 20 országában van jelen.Köztük Németország, Svajc, Kína, Szaúd-Arábia és természetesen Olaszország.

A La Tazza d´oro a Murgia házaspár kávé iránti szerelmének és szenvedélyének gyümölcsként született 1938-ban.

Ők azok akik elsőként nyitottak pörkölő üzemet Szardjnia fővárosában, Cagliariban.

A La Tazza d´oro az évek során folyamatosan növekedett, kis pörkölő üzemből a `70-es éekre már közel 2000 m2-es létesjtménnyé alakult. Mindez a műszaki fejlesztések, széleskörű gyártási kapacitások és az ültetvények, valamint az onnan származó tőzsdén bejegyzett zöldkávék magas minősége iránti elkötelezettségüknek köszönhető.

A La Tazza d´oro 2008-tól már 2500m2-en, új székhelyen, ultramodern merendezésekkel és egy teljesen megújított termelési lánccal működik.

A keverékek minőségét szem előtt tartva, minden egyes tipusú kávé külön kerül pörkölésre a keverék összeállítását megelőzöen.

A La Tazza d´oro kávé kizárólagos  magyarországi forgalmazását 2013 év második felében kezdte meg a Caffé Szardínia Kft.

A La Tazza d´oro kávékat minden stílus kedvelő kávérajongónak ajánljuk. Kávézóknak, cukrászdáknak, éttermeknek, magán szemályeknek egyaránt.

Ho.Re.Ca láncolatba lehetőséget adunk ipari kávégépek és örlők ingyenes kihelyezésére, valamint ingyenes barista képzést tartunk.

Cégünk forgalmazza a La Tazza d´oro SRL. által előállított ADESSO mérkanéven ismert kapszulás kávégépeket és kapszulákat.

E gépeket ingyenesen kihelyezzük cégeknek, irodáknak.

La Tazza d´oro company

Adesso Espresso mini

Adesso milk foamer

 

 

kávé, nagykereskedelem, kávégép, kapszula