Árajánlat kérés
Vendéglátás - Duna Wellness Hotel***
Teszt Company

Üdüljön csodálatos természeti környezetben, szívja be a Gemenci erdő és a Duna illatát miközben szállodánk wellness részlegében kikapcsolódik és feltöltődik!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy épületünk a teljes külső-belső újjászületés korszakát éli. Ennek eredményeként 2014 nyarától az eddig is meglévő és kedvelt szolgáltatásaink a kor elvárásainak megfelelő magas színvonalra emelkednek, új szolgáltatások jönnek létre annak érdekében, hogy ön – akár szállóvendégként, akár az étterem, a kávézó, vagy a wellness látogatójaként érkezik – a legteljesebb mértékben elégedett legyen.

A közelmúltban e csodálatos másfél évszázados műemlék épület új nyílászárókat kapott, megtörtént a fűtéskorszerűsítés és napkollektorokat szereltettünk fel.

A következő hónapokban az Új Széchenyi Terv keretében uniós és hazai támogatásból, valamint saját erőből  megvalósuló „Másfél évszázad a Sugovica partján – komplex szálláshely fejlesztés a DUNA WELLNESS HOTELBEN” című projektnek köszönhetően az épület kívül-belül teljesen megújul, és ha ön visszatérő vendégként érkezik hozzánk, akkor bizonyára ránk sem ismer majd!

Hotel, szállás, wellness, Baja, pihenés, Gemenc, Duna